Το Twitter ενσωματώνει τα NFTs

Newsroom Radcast

Μια νέα λειτουργία παρουσίασε το Twitter σε προωθητικό το βίντεο. Το Twitter προχωρά στην ενσωμάτωση NFTs στην πλατφόρμα, ξεκινώντας από τις φωτογραφίες προφίλ. Στο προωθητικό βίντεο, το Twitter δείχνει πώς οι crypto-συλλέκτες μπορούν να συνδέσουν ψηφιακά πορτοφόλια, τα οποία αποθηκεύουν τα μη ανταλλάξιμα tokens στους λογαριασμούς τους στο Twitter. Με αυτό το link στο πορτοφόλι, οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν ποιο avatar NFT θα εμφανίσουν.

“Σήμερα οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα NFTs για να εκφράσουν την ταυτότητά τους και ως πύλη για την αναπτυσσόμενη κοινότητα και την όλο και πιο ενεργή συζήτηση στο Twitter»” ανέφερε σχετική ανακοίνωση του δικτύου.

Tα NFTs είναι τεχνικά γνωστά ως μη ανταλλάξιμα token, τα οποία είναι ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που δημιουργούνται με χρήση τεχνολογίας blockchain και «διαπραγματεύονται» ως επί το πλείστον σε κρυπτονομίσματα. Πλέον αυτό το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο για όλους -σε όσους τουλάχιστον είναι συνδρομητές στο Twitter Blue και έχουν iOS συσκευή.