Εσύ και όσα αγαπάς και δεν τα βλέπεις

Newsroom Radcast

Ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους για όλα όσα χάνουμε και αυτά που μπορούμε να κερδίσουμε βλέποντας με την ψυχή. Πάτα play!

 

Ο Nick Mullins ερωτεύτηκε το skateboarding ως έφηβος και πολύ γρήγορα έγινε ένας από τους καλύτερους skateboarder στην περιοχή του Ντιτρόιτ. Μέχρι τη στιγμή που μια αθώα πτώση στα γυρίσματα ενός video για να προωθήσει το ταλέντο του αναζητώντας χορηγούς τον άφησε τυφλό.

Μετά από το κώμα ο Mullins επέστρεψε σε μια άλλη κανονικότητα, χωρίς όραση. Πιστεύοντας ότι δεν είχε προοπτικές – στο πάθος του και τη ζωή -ο Mullins έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη- και μετά επανήλθε.

Στο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους “Υou And The Thing That You Love” (Eσύ και αυτό που αγαπάς) ο αμερικανός σκηνοθέτης Nicholas Maher αποφεύγει τα συναισθηματικά κλισέ και δημιουργεί ένα ξεχωριστό πορτρέτο επιμονής και αγάπης για τον skateboarder που παραδίδει μαθήματα ζωής σε όλους.

Το “Υou And The Thing That You Love” αφηγείται μια μοναδική ιστορία. Γυρισμένη κατά τη διάρκεια κάποιων weekend, σε τρεις πολιτείες για δύο χρόνια, αυτή είναι μια ιστορία για τις επιλογές, το χαλίκι, το θάρρος, την αποφασιστικότητα, την απόγνωση και τον αγώνα.

Για το πώς είναι να χάνεις τα πάντα (ή να νομίζεις ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο) και τον αγώνα για να διεκδικήσεις τη ζωή σου πίσω. Ο Mullins ελπίζει ότι η ιστορία του θα εμπνεύσει. Γιατί όταν οι αναποδιές της ζωής μοιάζουν ολέθριες, το πάθος σώζει.

Πάτα play!