Πώς να ακούσετε podcasts: ένας χρηστικός οδηγός

Newsroom Radcast

Tα podcasts είναι διαθέσιμα δωρεάν audio files για να ακούσετε online.

Τα podcasts είναι διαθέσιμα τόσο σε streaming πλατφόρμες όσο και σε εφαρμογές στα smartphones.

Η μόνη προϋπόθεση για να ακούσετε podcast είναι να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο και να επιλέξετε την εφαρμογή ή την πλατφόρμα ακρόασης που σας ταιριάζει.

Ο πιο εύκολος τρόπος να ακούσεις podcasts, είναι μέσω της ιστοσελίδας μας ή μέσω της streaming πλατφόρμα της επιλογής σας όπως Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts κα.

Για να ακούσετε podcasts στο κινητό σας ή στο tablet σας οι επιλογές ακρόασης είναι εφαρμογές είτε διαθέσιμες δωρεάν είτε επί πληρωμή.

Οι χρήστες iPhone & iPad θα βρείτε προεγκατεστημένη την εφαρμογή Podcasts στο κινητό ή την ταμπλέτα σας και σε αυτή αναζητάτε το podcast με την επιλογή Εύρεση (Search) ή να εξερευνήσετε τις κατηγορίες.

Όταν βρείτε το podcast show που σας ενδιαφέρει κάνετε subscribe και αυτόματα ενημερώνεστε με κάθε νέα ανάρτηση επεισοδίου για να το ακούσετε on demand.

Oι χρήστες Android έχουν μέσα από το περιβάλλον του smαrtphone ή tablet τους την επιλογή να κατεβάσουν πολλές εφαρμογές ακρόασης podcast μέσα από το Play Store της Google όπως TuneIn Radio κα.

Επιπλέον είναι προεγκατεστημένη η εφαρμογή Google Podcast για να αναζητήσετε τα podcast της επιλογής σας.

Όταν είστε στο περιβάλλον ακρόασης της επιλογής σας πατήστε “αναζήτηση”.

Στη συνέχεια πληκτρολογήστε RADCAST.GR ή τον τίτλο του podcast που αναζητάτε.

Καλωσήρθατε στη RADCAST. Πάτα play!