Τι είναι η αύρα του σώματος & γιατί έχει σημασία

Newsroom Radcast

Το φυσικό μας σώμα περιβάλλεται από ενεργειακά που δεν τα βλέπουμε αλλά υπάρχουν. Η Κάλλη Αλεβίζου, host στο podcast Soul Stories εξηγεί.

Το φυσικό μας σώμα περιβάλλεται από ενεργειακά που δεν τα βλέπουμε αλλά υπάρχουν, αυτά είναι η λεγόμενη αύρα.

Η αύρα μας είναι αυτή που επικοινωνεί με τους άλλους και δείχνει την αλήθεια μας άσχετα από το τι θέλουμε να παρουσιάσουμε εμείς στο συνειδητό μας.

Αν κάποιος δηλαδή σου χαμογελάει αλλά είναι σε κατάθλιψη εσύ θα αντιληφθείς από την αύρα του το βάρος και θα δεις ότι τα χρώματα της είναι θαμπά και σκούρα.

Η αύρα έχει χρώματα . Όσοι την διαβάζουν ξέρουν τι σημαίνει το καθένα.

Τα χρώματα που βγάζει μια έγκυος είναι ροζ και απαλά σαν κουφέτο συνήθως ενώ οι άνθρωποι με νεύρα έχουν έντονα κόκκινα εκρηκτικά.

Κάποιος πνευματικός που ασχολείται με διαλογισμό θα έχει άσπρο καθαρό ή χρυσό κίτρινο και στην κορυφή του κεφαλιού λιλά.

Σε διάδραση με τα τσάκρα

Τα ενεργειακά μας σώματα είναι σε διάδραση με τα τσάκρα μας, τα ενεργειακά κέντρα που έχουν το καθένα δικό του χρώμα και λειτουργία για αυτό άλλωστε πολλές φορές κάνουμε θεραπείες με χρώματα για να εναρμονίσουμε τα τσάκρα που μπορεί να είναι σε ανισορροπία.

Έτσι για παράδειγμα το πρώτο τσάκρα που είναι στο περίνεο κάτω στην λεκάνη, είναι αυτό που μας δίνει την ζωτική ενέργεια και μας συνδέει στην γη. Αυτό είναι κόκκινο έντονο και καθαρό. Στις ασκήσεις γείωσης το χρησιμοποιούμε για να ενισχύσουμε το κέντρο και την ζωτική μας ενέργεια.

Το δεύτερο τσάκρα στα γεννητικά μας όργανα είναι πορτοκαλί οπότε είναι  καλό αν έχουμε ανάλογα θέματα να φοράμε ρούχα με πορτοκαλί χρώμα, καθαρό και έντονο.

Να θυμάσαι, δεν είναι τυχαία τα χρώματα που επιλέγουμε να φοράμε, να αγαπάμε και να θέλουμε στον χώρο μας.

Το τρίτο τσάκρα είναι στο ηλιακό μας πλέγμα και είναι κίτρινο όπως ο ήλιος. Είναι ο προσωπικός μας ήλιος. Αν έχουμε θέματα αυτοπεποίθησης και αδύναμου εγώ τότε φοράμε κίτρινα και κάνουμε διαλογισμό με κίτρινο στο ηλιακό μας πλέγμα.

Το τέταρτο τσάκρα είναι της καρδιάς και είναι άλλοτε πράσινο σε κάποιους ή ματζέντα. Ένα πράσινο καθαρό και ζωντανό όπως αυτό της φύσης, ένα πράσινο που μας κάνει να νιώθουμε συνδεδεμένοι με όλα και να ανθίζουμε.

Το πέμπτο είναι το κέντρο της έκφρασης στον λαιμό και είναι μπλε. Αν έχουμε να δουλέψουμε με θέματα που δεν έχουμε εκφράσει και το κέντρο αυτό είναι μπλοκαρισμένο τότε του δίνουμε έντονο μπλε καθαρό για να βοηθήσουμε.

Το έκτο είναι το τρίτο μάτι . Αυτό είναι ίντιγκο όπως σε μας  το λουλακί και είναι το κέντρο της εσωτερικής όρασης που όταν είναι ανοιχτό σε συνδέει και βλέπεις πέρα από αυτά που βλέπουν στην τρισδιάστατη πραγματικότητα τα δυο σου μάτια.

Το έβδομο είναι η κορώνα πάνω στο κέντρο του κεφαλιού και είναι λιλά ή άσπρο. Αυτό το τσάκρα είναι το κέντρο της σύνδεσης με άλλες διαστάσεις και με τα ουράνια όντα, είναι ουσιαστικά το κέντρο τις πνευματικότητας . Όταν αυτό ανοίξει πλήρως και έχεις μόνιμη σύνδεση με το ενεργειακό σου σώμα δημιουργείται γύρω από το κεφάλι, ένα φωτεινό στέμμα στην αύρα σου -αυτό είναι το φωτοστέφανο των Αγίων. Είναι άσπρο χρυσό στην ουσία και γι’ αυτό στις εικόνες αποτυπώνεται συνήθως ως χρυσό.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα διαβάστε το Hands of light της Barbara Ann Brennan και δείτε φωτογραφίες αύρας στο @weareauraaura.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AURA AURA (@weareauraaura)